Persoonallisuutta vaaleaan keittiöön – Arkkenin vinkit yksilölliseen keittiöön

Vaaleat keittiöt ovat ajaton klassikko, joka sopii monen makuun. Ne tuovat tilaan tuntua, avaruutta ja luovat raikkaan pohjan sisustukselle. Mutta miten tehdä vaaleasta keittiöstä persoonallinen? Suunnittelijamme auttavat sinua löytämään juuri oikeat elementit kertomaan kotisi tarinaa.

Värien ja materiaalien kirjo avaa mahdollisuuksia

Me emme näe valkoista latteana valintana. Puhdas valkoinen luo pohjan, perustan, kaikille väreille. Vaaleita sävyjä on loputtomasti – puhtaan valkoisesta lämpimään greigeen ja hillittyyn harmaaseen. Valitse sävy, joka sopii kotisi luonnonvaloon ja muuhun sisustukseen. Pohjoisen ja idän puoleiset ikkunat kaipaavat usein lämpimämpää sävyä, kun taas etelän ja lännen valo sietää viileämpiä sävyjä.

Täysin valkoinen keittiö on ajaton valinta, johon saat helposti persoonallisuutta kiiltävillä pinnoilla, mielenkiintoisilla materiaaleilla ja harkituilla yksityiskohdilla. Lämmin puuviilu tuo kontrastia ja syvyyttä vaaleaan tilaan, ja sitä voi käyttää esimerkiksi sormiurassa, alakaapeissa tai aamiaiskaapin sisäpinnoilla. Saarnin hillitty kuviointi tai tammen rustiikkinen lämpö luovat kutsuvan tunnelman

Tamminen vedion on näyttävä yksityiskohta keittiössä

Yksityiskohdilla viimeistelet ilmeen

Persoonallisuus syntyy yksityiskohdista. Valitse vetimet, hanat ja kalusteet, jotka tuovat keittiöösi ripauksen luksusta ja ainutlaatuisuutta. Helmiäinen tai messinki patinoituu kauniisti ajan myötä, ja mielenkiintoiset laatat tuovat ryhtiä ja särmää.

Valaistus luo tunnelmaa ja toimivuutta

Älä unohda valaistuksen merkitystä! Useat erilaiset valonlähteet luovat keittiöön syvyyttä ja tunnelmaa. Arkkenin tyylikkäät, kalusteeseen jyrsimällä upotetut LED-valaisimet tuovat kaappien sisällön kauniisti esiin, ja pöytävalaisin tai seinävalaisin luovat kodikasta tunnelmaa. Näyttävä riippuvalaisin ruokapöydän yllä toimii katseenvangitsijana.

Aamiaiskaappi ja jyrsitty led-valo ura

Muotoiluvinkki: Leiki mittakaavalla ja materiaaleilla

Eri kokoiset koriste-esineet tuovat keittiöön mielenkiintoa ja tasapainoa. Pienet koriste-esineet ankkuroituvat suurempiin ja muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Ripusta seinälle vaikkapa kaunis keraaminen astia tai vintage-löytö, ja tuo keittiöösi ripaus persoonallisuutta. Myös laadukas vintage-matto lämmittää ja tuo kodikkuutta tilaan.

Arkken – yksilöllisiä keittiöitä ammattitaidolla

Arkkenin suunnittelijat auttavat sinua luomaan vaaleasta keittiöstäsi juuri sellaisen kuin olet aina halunnut. Varaa suunnitteluaika ja luodaan yhdessä toimiva ja kaunis kokonaisuus, joka sopii täydellisesti kotiisi ja elämäntyyliisi.

Greige keittiö lämpimän messinkisillä yksityiskohdilla

Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi keittiön? Varaa oma suunnitteluaikasi, kuulet miten se onnistuu.

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä